L’eco de la vall (08)

Selecció d’àudios dels programes emesos el setembre i octubre 2019. Una bona forma de descobrir L’eco de la vall, si encara no l’havies escoltat. Aquest cap de setmana s’està renovant l’estudi i canviant la taula de mescles/so de Ràdio Les Planes i no podem emetre en directe el programa.

Àudios: 1- Josep Orra, pagès i formatger del Mas Pujol Orra, a Les Lloses (Ripollès). 2- Neus Monlló, “La nova pagesia a la Garrotxa i el Ripollès” (FESS-Rual). 3- Xevi Torns, Agent Rural i vehí de Les Planes d’Hostoles. 4- Natalia Oliva & Laia Juez, veïnes de Les Planes d’Hostoles. 5- Sergi, Ecoxarxa Garrotxa. 6- Documental Freightened, “el preu real del transport marítim”. 7- Joan Naspleda, Som Mobilitat Garrotxa. 8- Documental 50 anys de la Vall d’en Bas (1969-2019). 9- Carolina Domínguez, presidenta de l’associació L’era de Manresa (recursos agroecològics). 10- Mar d’Hortviu, a El Vilar (Cogolls).

MÚSICA: Planetes transparents, Ja t’ho diré. Tierra tan solo, Marta Gómez & Daniel Fetecua. Tengo la Vida, Lourdes Perez & Irene Farrera.

ESCOLTAR/DESCARREGAR AUDIO