L’eco de la vall (3×14)

Últim de l’any. Resum dels programes emesos entre setembre i desembre de 2021 a Ràdio Les Planes, amb les veus de:

Carl Sagan, el periodista Josep Cabayol, el documentalista Marc Planagumà, la documentalista Tània Ribas, la professora d’història medieval Rosa Lluch, la Mar i el David d’Hortviu, l’Alfons Pérez de l’Observatori del Deute en la Globalització, la Mireia Jiménez del Centre per la Sostenibilitat Territorial, l’Ivette Casadevall de la Fundació Emys, l’arquitecte Francesc Baquer i l’Olga de les Àvies remeieres de la Garrotxa.

Música: El Bo, el Dolent & el Lleig (Ennio Morricone), per la Orquestra Sinfònica Nacional Danesa (sintonia del programa). Oxygen, per Jean-Michel Jarre. Ara vull ser pijo, per Xucu-Pa. Anna Roig & l’ombre de Ton Chien. Riu Brugent, per Eduard Canimas. Red wing, per Don McLean. Vital, per Elisabet Raspall.

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO

One thought on “L’eco de la vall (3×14)

Els comentaris estan tancats.