L’eco de la vall (3×18)

Reportatge de la jornada de presentació i “retorn” del Pla Estratègic Participatiu #FemGarrotxa 2020-2030, a la Sala El Torin d’Olot, el 16 de febrer de 2022.

Participants per ordre d’aparició al reportatge:

01) David Jener, Comisió Ciutadana #FemGarrotxa. 02) Josep Maria Mallarach, geòleg i vehí d’Olot. Primer director del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. 03) Francesc Canalias, director Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa #SIGMA. 04) Santi Reixach, president del Consell Comarcal de la Garrotxa. 05) Erika Zárate (I), Resilience earth. 06) Veïna d’Olot. Columna participativa Drets Socials. 07) Isra, Comisió Ciutadana. 08) Llorenç Planagumà, geòleg. Comisió Ciutadana. 09) Alba, Comisió Ciutadana. 10) Francesc Baquer, arquitecte. Columna participativa Indústria resilient. 11) Erika Zárate (II). 12) Veïns d’Argelaguer i Les Preses. Taula participativa Aigua i Biodiversitat. 13) Vehí d’Olot, membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH). 14) Veïna d’Olot. Taula participativa Benestar: Salut mental i emocional. 15) Pep Berga Vayreda, alcalde d’Olot. 16) Joa Naspleda, vehí de la Vall d’en Bas. 17) Oscar Gussinyer (Resilience earth).

Música: “Músiques per la Pau” (Fundació per la Pau i Phlow, 2010).

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO