L’eco de la vall (3×27)

Col·loqui (min. 9:00>) posterior a l’estrena del film Alcarràs al cinema Truffaut de Girona el 30 d’abril de 2022. Amb la guionista i directora Carla Simón, els productors Tono Folguera i Ariadna Dot, l’actriu Berta Pipó i el músic Enrest Pipó. Moderat per Francesc Vilallonga, periodista i gestor del cine Truffaut.

Xerrada (min. 1:10:00>) “Posem l’energia en mans de la gent”, per Josep Puig, enginyer pioner de l’energia eòlica a Catalunya, i Jordi Punset, manager d’Elektrofluxe. La Transició Energètica i les comunitats locals. A la Fira de la Terra, el 30 d’abril de 2022.

Ambdos àudios enregistrats per altaVeu.

Música: Awakening, Mia Kayleight. What game shall we play today, per Gary Burton & Chick Corea. Taboo, per Dave Weckl. Oxygen, Jean-Michel Jarre.

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO