L’eco de la vall (3×31)

Dalles i dansa & festivals i activisme. 1) Monòleg (nomès emisió per l’FM) de Marc Sarrats a l’11è Combat de corrandes de Montagut. 2) Entrevista a l’antropòleg osonenc Cinto Torrents. 3) xerrada sobre eines i pagesia & dansa amb Marboleny a Hostalets d’en Bas, en el Dia de la Dalla. 4) Crítica als festivals de música en viu, text del periodista musical Nando Cruz. 5) L’eco de la vall – versió d’estiu! Hi tornarem (o no) aquest juliol i agost? 6) Acció directa noviolenta a Roland Garrós per denunciar l’emergència climàtica.

Música: La terra per sembrar, per la plataforma Stop JJOO. Corranda, per Trio Orquestrina. Corranda, per Esbart Marboleny. Funky, Herbie Hancock. What game shall we play today, Gary Burton & Chick Corea. Plan 10 + Aquesta nit, per Doctor Calypso. Ska Fort Rock, per The Skatalites. Jotera lo serás tú + Chavalica, per Carmen Paris. Awekening, Mia Kayleigh.

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO