L’eco – estiu (19): salsa

Per començar l’any amb bon ritme i alegria aquest gener també publiquem un nou podcast musical (inèdit fins ara) de L’eco de la vall versió d’estiu. L’eco – estiu #19 amb salsa, son cubano, guajira i xaranga, més jazz i soul. Sessió musical realitzada i emesa en directe el 23 de juliol de 2020 a Ràdio Les Planes.

Música: (sintonia) Garden of love, The Skatalites. 1- Oye Como Va, Tito Puente. 2- Amor verdadero, La Lupe. 3- Quimbara, Celia Cruz. 4- Hong Kong Mambo, Tito Puente. 5- Vamonos pal monte, Eddie Palmieri. 6- Palo pa rumba, Eddie Palmieri. 7- Sinnerman, Nina Simone. 8- Summertime, Ella Fitzgerald. 9- Watermelon Man, Herbie Hancock. 10- Canyon Lady, Joe Henderson. 11- Mix Son Cubano, Guajira & Charanga. 12- (sintonia) Garden of love, The Skatalites.

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO