L’eco de la vall (3×09)

El territori i la transició energètica ineludible, ponències i debat de l’Escola de la cooperativa Som Energia, #EscolaSom2021, emès online el 29 d’octubre. Reeditat per a l’emisió radiofònica i el podcast per altaVeu. Música: Oxygen, per Jean-Michel Jarre.

Amb: 1) Maria Crehuet i Wennberg, ceramista i periodista. Micropobles de Catalunya. 2) Pep Puig i Boix, enginyer industrial, cofundador d’Ecotècnia, cooperativa pionera en el disseny i fabricació d’aerogeneradors. Vam entrevistar-lo a L’eco de la vall (15), la segona temporada. 3) Álvaro Campos, investigador i professor de la Universitat del País Basc. Alianza Energía y Territorio (ALIENTE). 4) Ismael Morales, biòleg i responsable de l’àrea de comunicació i política energètica a la Fundación Renovables. Ponències i debat, en català i castellà. Moderat per Ivan del Caz de Diego, de Bikonsulting.

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO