L’eco de la vall (3×10)

Entrevista a l’enginyera en geologia i hidrogeòloga Mireia Jiménez Llobet, coordinadora del Centre per la Sostenibilitat Territorial (CST). L’ecosistema fluvial del riu Gurn, a Sant Privat d’en Bas (Garrotxa) i l’exposició ‘El Gurn: aigua i amfibis. Biodiversitat i fragilitat’, organitzada pel CST i Can Trona.

Coloqui ‘Implicacions socials de la cooperació com a força evolutiva’, amb el filòsof Jordi Pigem, el científic Rafael Simón, l’artista Anna Rierola i el periodista Jordi Vilardell. En commemoració del deuè aniversari de la mort de la biòloga Lynn Margulis. Organitzat per l’institut de les Ciències del Mar, de Barcelona.

Entrevista a Èlia Torroella, cap d’I + D de l’empresa farmacèutica Hipra, que està desenvolupant una nova vacuna per la Covid19. Emesa a Girona TV.

Música: The Good, the Bad & the Ugly (Ennio Morricone), Orquestra Simfònica Nacional Danesa. Oxygen, Jean-Michel Jarre. Elyne road, Tunami Diabaté. Fisherman blues, The Waterboys. Terra titanic, Peter Shillling.

ESCOLTAR/DESCARREGAR