L’eco de la vall (4×01)

Primer programa de la 4a temporada de L’eco de la vall, emès en directe a Ràdio Les Planes el 18 de setembre. Entrevista a Josep Lluís Plana, president de l’Associació de caçadors de la Vall d’Hostoles.

Recordatori del periodista català Josep Cabayol Vilallonga (1952-2022), mort el 8 d’agost. Redifusió d’un fragment de l’entrevista que vam enregistrar amb ell als estudis de Ràdio Les Planes l’octubre del 2021: L’eco de la vall (3×05).

Àudios pel·lícula La escopeta nacional (Luís García Berlanga, 1978), amb l’actriu Monica Randall i l’actor José Sazatornil.

Nova sintonia: La terra per sembrar (Alidé Sans & Àlex Pérez + altres músics). Música: What game shall we play today (Gary Burton & Chick Corea). Pain (The War on Drugs). Promessas do Sol (UAKTI).

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO