L’eco de la vall (4×02)

Entrevista (1) a Joan Soler, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles i director de Ràdio Les Planes. Ens comparteix les novetats del nou curs i els canvis al consistori.

Entrevista (2) a Gemma Rius, programadora de videojocs i sòcia de l’empresa/botiga Jugàlia, present a la Fira del Joc de Les Planes d’Hostoles. Entrevista (3) al Jaume, agricultor jubilat del Penedés.

Àudio “Sisena Extinció de la vida a la Terra”: Jeremy Rifkin, al documental Demain (Cyril Dion & Mélanie Laurent, 2015).

Música: sintonia, La terra per sembrar (Alidé Sans & Àlex Pérez + altres músics). What game shall we play today (Gary Burton & Chick Corea). Real world (Marina BBface & The Beatroots). After the revolution (David Rovics). Autumn leaves (Chet Baker & Paul Desmond). El que tu em Dones + Swings (Orquestra Selvatana).

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO