L’eco de la vall (4×03)

Tertúlia amb el sociòleg i activista cooperativista Dídac Costa, vehí de Sant Privat d’en Bas, i en Jordi Soler, presentador del Jordi Soler Show i vehí de Les Planes d’Hostoles. Moderat pel conductor de L’eco de la vall.

Temes: Referèndum 1 oct (2017-2022), participació ciutadana & democràcia directa, Hereus & Pubilles, cultura catalana, nacionalismes, tradicions, repoblament rural, ecovil·les, cooperativisme, software lliure, crisi energètica, Transició ecosocial, etc.

Àudios: 1- Xavier Antich, president d’Omnium Cultural (Mes324). 2- Pubilles & Hereus (Olot TV, Albert Brosa). 3- Llorenç Planagumà, vulcanisme a la Garrotxa (#EcoRàdioT2).

Música: What game shall we play today (Gary Burton & Chick Corea). Els segadors (A Sound of Thunder). Devil in the bussines class (Emir Kusturika & The No Smoking Orqhestra). Homecoming (Dave Holland Quintet).

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO