L’eco de la vall (4×06)

Presentació de la comunitat local d’energia (fotovoltaica) de Les Planes d’Hostoles a càrrec de Xavier Massa, de Km0 energy, a la biblioteca municipal de Les Planes, dimecres 19 d’octubre. Amb gran assistència de veïns i veïnes que van poder preguntar i aclarir qüestions relacionades amb el projecte.

Debat sobre comunitats energètiques cooperatives a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, a la Fabra i Coats de Barcelona, el 22 d’octubre. Amb Mireia Bosch (Opcions), moderadora, Manel Sastre (Som Energia), Guifré Bombilà (Xarxa per la Sobirania Energètica) i Carolina Fiallo (Enginyeries sense Fronteres).

Música: La cumbia del Pirineu, per Biflats. Lillies of the valley, per Jun Miyake. Another one bites the dust, per Queen. Strange addiction, per Billie Eillish.

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO