L’eco de la vall (4×07)

Entrevista a l’Àlex Gorina, crític de cinema, director i presentador de La finestra indiscreta i L’audiovisual (Catalunya Ràdio), exdirector del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i, properament, nou vehí de Les Planes d’Hostoles.

Richard Strauss, 2001: una odissea de l’espai, Pink Floyd, Shine On You Crazy Diamond, Giacomo Rossini, La taronga mecànica, Stanley Kubrick, Psicosis, Alfred Hitchcock, Johann Strauss, Philip Glass, Powaqqatsi & Naqoyqatsi, La finestra indiscreta (Catalunya Ràdio), Talking Heads, Jaume Figueras, Círculo-A, revista Fotogramas, Cinema 3 (TV3), Michael Nyman, Klaatu Barada Nikto (Ultimàtum a la Terra), The War on drugs, Memories of green, Vangelis, Blade Runner, Ecstasy of gold, Ennio Morricone, Morir de dia, Joaquin Jordà, Tabaco y ron (Rodolfo Aicardi), Cor en tenebres (Hearts of Darkness: A Filmmaker’s Apocalypse), Eleanor Coppola & Francis Ford Coppola, Non je ne regrette rien (Édith Piaf), Sala 33 (Canal 33 – TV3), Rosa Vergés, Carme Elies, Filmoteca de Catalunya, Ballant junts, Núria Feliu, The Good The Bad & The Ugly, Carla Simon…

Entrevista enregistrada a l’estudi de Ràdio Les Planes el 25 d’octubre de 2022.

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO