L’eco de la vall (4×15)

Sumari i agenda del programa pel 2023 amb una selecció músical de diferents grups i cantants que han actuat al Balconcert de Les Planes d’Hostoles els darrers anys.

Forum Transició Ecosocial: futurs (im)possibles. Xarxes socials digitals, Big Tech, indústria musical i cultura underground. Periodisme i mitjans de comunicació locals. Nanosatèl·lit català i SpaceX. Independència, sobirania alimentària i pagesia. Jornades del grup de Defensa del Ter amb l’olotí Josep Maria Mallarach. Cinema Club Bescanó i Espai Cràter.

MÚSICA: La terra per sembrar (sintonia programa). Maiadansa, per Brunzit. Rumba fustera, per Manu Fusta. Walking spanish, per Guateque Town. Cor perifèric, per Clara Sunyer. Mix, per A L’Estrimberri. Fragment, per Pim Pam Folk. Mama África, per Canela N Drama. On neix, per Alverd Oliva. Directe, per M.E.L. Versió Rei Lleó, per Associació Musical Amerenca. Pa bailar, per Alaire. Directe, per Manu Fusta. Content, per Alverd Oliva. Awakening, per Mia Kayleigh.

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO