L’eco de la vall (4×17)

Reportatge del Forum per la Transició Ecosocial celebrat el 25 de febrer a la Facultat Històrica de la Universitat de Barcelona. Impulsat per la Xarxa d’Economia Solidària (XES), Ateneu Cooperatiu de Barcelona (Coopolis), Observatori del Deute en la Globalització (ODG), Xarxa per la Sobirania Energètica, Ecologistes en Acció, Rebel·lió o Extinció, Xarxa per la Justícia Climàtica, Coordinadora de Comerços i Finances Ètiques, End Fossil i Entrepobles.

Àudios de les ponències del Plenari, de l’assemblea final i de les dinamitzadores dels cinc tallers: Incidència institucional i marcs normatius, Construcció d’alternatives econòmiques, Reforç del teixit comunitari i la governança comunitària, Comunicació i relat, Mobilització, denúncia i resistència.

Escenaris de futur narrats per la Blanca Llum Vidal: Decreixement, Ecofeixisme, Green New Deal corporatiu, Green New Deal transformador.

Amb les veus de (Plenari): Gil Hortal, Eva Vilaseca, Jaume Grau, Claudia Custodia, Ruben Suriñach, Blanca Bayas. (Tallers): David Gómez, Carol, Marta, Irene Escorihuela…

Enregistrament i muntatge sonor i musical d’altaVeu. Música: Just like heaven, per The Cure. Alpha & Spirals & Theme From Antarctica, per Vangelis. Naqoyqatsi, per Philip Glass. Hi ha una font, per Eduard Canimas.

ESCOLTAR/DESCARREGAR ÀUDIO